Kerkoni sistem alarmi per shtepine tuaj? Doni te siguroni biznesin tuaj?

SHPSF”BREÇANI-ROSP”sh.p.k

Sherbimi Privat i Sigurise Fizike“Brecani-ROSP”sh.p.k eshte krijuar me Vendim Gjykate Nr.33323, Date 07.04.2005 dhe e licensuar nga Ministria e Brendshme per nenkategorine 1.3.A

lexo më shumë ...

Misioni Yne

Prej vitesh ne kryejme sherbimin e Ruajtjes dhe te Sigurise Fizike duke ju siguruar qetesi dhe siguri atyre qe kane kerkuar keto sherbime dhe qe i kane besuar kompetencave dhe eksperiences tone.

lexo më shumë ...

Stafi

Pjesa me e madhe e stafit ka experience shume vjecare jo vetem ne Shqiperi por edhe ne vende te tjera duke demostruar profesionalizem, impenjim dhe nje nivel te larte sherbimi.

lexo më shumë ...

Produkte qe gjenden vetem tek ne

Partnerët tanë 

Nje nga Qendrat Tregetare me te medha ne Shqiperi e cila ofron sherbime te ndryshme si: Shopping Center, Conference Room, Offices, Residential Area, etj. per sigurine e te cilave kujdeset “BREÇANI R.O.S.P” sh.p.k prej 5 vitesh. Ruajtja e ketij Objekti eshte i nje rendesie te vecante pasi ne te jane te vendosura dhe Zyrat e disa Institucioneve te rendesishme si p.sh ato te Delegacionit te Komisionit Europian etj.
Ruajtja e ketij Objekti eshte i nje rendesie te veçante. Ketu, “BREÇANI R.O.S.P” sh.p.k eshte e impenjuar jo vetem ne Ruajtjen Fizike te Objektit por edhe ne mbrojtjen nga çdo veprim i mundshem kriminal ne pika te veçanta si p.sh. Diga e Bovilles. Ruajtja e te gjitha qendrave te maredhenieve me klientet ne te gjitha KNK-te e hapura nga UKT-ja. Tansporti i vlerave monetare nga te gjitha arkat ne drejtim te bankave me roje te armatosura dhe mjete te blinduara. Ruajta e Objektit realizohet me sukses prej “BREÇANI R.O.S.P” sh.p.k qe prej vitit 2007 e ne vazhdim duke garantuar ne menyre te vazhdueshme siguri dhe cilesi te larte ne sherbim.
Ruajtja e Objektit “Kantier Prodhimi” dhe sigurimi i vlerave pasurore te ndodhura ne te si fabrike prodhimi betoni, depo ruajtje karburanti, linje per prodhimin e inerteve, depozita cementoje, magazine, oficina, zyrat e administrates si dhe te gjithas makinerite dhe paisjet, linjat teknologjike, mjetet e transportit dhe mjediseve te lidhur me te prej vitit 2010 e ne vazhdim ne ditet e sotme.
Sigurimi i objektit “RÖFIX sh.p.k“, Fabrike prodhimi Materialesh Ndertimi duke ruajtur nga cdo tentative e veprim keqberes ndaj pasurise materiale dhe monetare, garantimin e jetes se punonjesve dhe sigurimin e rendit publik duke filluar nga viti 2012 e ne vazhdim.
1254
SISTEME ALARMI
15
VITE EKSPERIENCE
85
% SHTRIRJE NE SHQIPERI
35
VJEC, MOSHA MESATARE
Breçani R.O.S.P - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Designed by Sadikaj.net